Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

450 για δες ερχομαι απο τα αριστερα σαν αγγλος η απο τα δεξια παρε τα αρχιδια μου


πηγη

Προσκλήσεις για μια σταθερη σχεση.
Προκηρύξεις των αντρων νεκρων η ζωντανων.
(προσοχη εχει στοιχεια μισογυνισμου και φαλλοκρατισμου σκληρες εικονες θα ερθουν στο μυαλο σας καθως διαβαζεται)

1) αν περασεις με κοκκινο το επομενο φαναρι θα ειναι κοκκινο
2) αν νευριασεις την συντροφο σου και την προλαβεις και πεις αυτο που εχει να σου πει τοτε εχεις κερδισει ξανα την ευνοια της γιατι της δειχνεις οτι ξερεις τι σκεφτεται και οτι εισαι μαλακας που δεν το ειπες απο πριν οτι εχει δικαιο. (που τετοια τυχη, εχω το καταφερνω)
3) αν υπαρχει καποιος ποιος ομορφος απο σενα πες το να δεις αν συμφωνησει. αν συμφωνησει δωστης χαστουκι. (μισογυνης η ο τελειος αντρας ο σωστος)
4) αν εισαι γυναικα καντου μια πιπα με το που τον συναντησεις θα σου χρωσταει. μετα θα σου ειναι υποχρεωμενος ενδομυχα για τυχον χατηρια που θελεις.
5) μην διαλεγεις ταινιες που εχουν εντονη δραση θα της θυμισουν το ποσο μαμουχαλος και μαχμουρλης εισαι. 
6) μην απαντας σε ρητορικες απαντησεις. ειναι για να σε ψαρωσουν. π.χ να βαψω τα ματια η τα χειλη πως σου αρεσω πιο πολυ; αντε να θυμηθεις εσυ πως ειναι το ενα και το αλλο
6) μην της ριξεις το μπαλακι για την προηγουμενη ερωτηση εσυ τι προτιμας ματια η χειλη. θα της δειξεις οτι δεν την προσεχεις οταν βαφεται.
7) μη τυχον κοιμηθεις πριν απο αυτην οταν βλεπεις ταινια θα στο χτυπαει μια ζωη μια φορα διαλεξα και εγω ταινια και κοιμηθηκες.
8) βρες κατι θετικο στα φαγητα που φτιαχνει το πετυχες στο ψησιμο η ωραια υφη εχει ο πουρες αλλα να ισχυει γιατι μετα ακολουθουν αυτα
9) μην την κανεις να νιωσει οτι δεν αξιξει οταν σου μαγιρευει
10) θα συγκριθει τοτε με την μανα σου απο μονη της και θα σου πει να πας στην μανα σου να σε ταισει εγω δεν ειμαι τοσο καλη οσο εκεινη.
11) δεν σε σωνει κανενας απαξ και γινει μια τετοια συγκριση μην αρχισεις τα νιαουρισματα και τα γουτσου γουτσου γιατι τοτε ειναι που τις θυμιζεις παραπανω οτι εισαι μαμακιας.
12) αν αντεχεις ξεκινα να της κανεις γλυφομουνι κατι τετοιες στιγμες σωζει ζωες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου